Brioșe de ciocolată cu ulei de cocos
Brioșele de ciocolată cu ulei de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, Brioșe Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Brioșe Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 9 căni de briose cu căptușeli de hârtie. Dacă faceți brioșe de dimensiuni jumbo, aliniați 4 sau 5 căni.
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol. Când este bine amestecat, amestecați pudra de cacao și sucul de trestie evaporat (sau zahărul sau înlocuitorul de zahăr). Se amestecă ciocolata chips.In un bol de amestecare, amestecati împreună ulei de nucă de cocos și ou. Când este bine amestecat, amestecați treptat în zară și vanilie.
Adăugați amestecul uscat în amestecul umed și amestecați până se omogenizează.Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Ar trebui să vină aproape în partea de sus a fiecărei cești.
Coaceți pe raftul central timp de 22 de minute sau până când brioșele apar setate.
Se lasă să se răcească în forma de briose.