Brioșe de ciocolată cu ulei de cocos

Brioșe de ciocolată cu ulei de cocos
Brioșele de ciocolată cu ulei de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, Brioșe Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Brioșe Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 9 căni de briose cu căptușeli de hârtie. Dacă faceți brioșe de dimensiuni jumbo, aliniați 4 sau 5 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol. Când este bine amestecat, amestecați pudra de cacao și sucul de trestie evaporat (sau zahărul sau înlocuitorul de zahăr). Se amestecă ciocolata chips.In un bol de amestecare, amestecati împreună ulei de nucă de cocos și ou. Când este bine amestecat, amestecați treptat în zară și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie EvaporatSuc De Trestie Evaporat
2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr
4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă4 Uncii De Ciocolată Dulce Germană, Rasă
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Ulei De CocosUlei De Cocos
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
ArahideArahide
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați amestecul uscat în amestecul umed și amestecați până se omogenizează.Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Ar trebui să vină aproape în partea de sus a fiecărei cești.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
4
Coaceți pe raftul central timp de 22 de minute sau până când brioșele apar setate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Se lasă să se răcească în forma de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista