Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de arțar de dimineață. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe De Arțar De Dimineață, Tort De Dimineață De Arțar, și Vafe De Arțar De Dimineață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 400 de metri cubi. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, combinați laptele, untul, siropul, smântâna, oul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Umpleți cupele de brioșă unse sau căptușite cu hârtie cu două treimi pline. Pentru topping, combinați făina, zahărul, nucile și scorțișoara; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Se presară peste aluat.
4
Coaceți 16-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 5 minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.