Brioșele de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, afine, zahăr brun granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Uimitor de afine-brioșe de afine ey, și Magnolia Bakery Blueberry Briose – face briose la fel ca ei fac în brutărie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un cositor de brioșă de 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron, combinați făina, praful de copt și zahărul. Într-un alt bol, combinați untul, oul și laptele și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă ingredientele umede în amestecul de făină și cu o spatulă, se amestecă până se combină. Nu bateți sau nu amestecați; este în regulă dacă există bulgări în aluat. Îndoiți ușor afinele în aluat.
Puneți aluatul în tava de brioșă, umplând fiecare cană aproximativ 2/3 plină.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
5
Coaceți timp de 10 minute și scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Presărați blaturile brioșelor cu zahărul brun sau alb granulat și întoarceți brioșele la cuptor pentru a coace încă 10 până la 15 minute, până când blaturile se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Se răcește aproximativ 10 minute în tigaie înainte de a scoate brioșele.