Brioșe cu șuncă și ouă

Brioșe cu șuncă și ouă
Brioșe cu bacon și ouă este o rețetă fără gluten, primară și cetogenă, cu 12 porții. O porție conține 169 de calorii, 9 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și luați lapte, ouă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Încercați Brioșe cu slănină și ouă, Brioșe cu slănină și ouă și Brioșe cu slănină cu ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pregătiți 12 căni de brioșe cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați baconul pe o farfurie potrivită pentru cuptorul cu microunde. Gatiti baconul in cuptorul cu microunde timp de 75 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Așezați o felie de slănină în fiecare ceașcă de brioșe, astfel încât slănina să alinieze marginile ceștii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
4
Bateți ouăle și laptele împreună într-un castron; se pune în căni de brioşe. Acoperiți 4 porții de ou cu câte 1 lingură de ceapă verde, 4 cu câte 1 lingură de ardei jalapeno și câte 4 cu câte 1 lingură de ardei roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se coace in cuptorul preincalzit pana se umezeste putin deasupra, aproximativ 20 de minute. Asezonați brioșele cu sare și piper; deasupra cu brânză Cheddar. Continuați să coaceți până când brânza se topește, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista