Brioșe cu șuncă și Elvețiană
Brioșele cu șuncă și Elvețiană ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ou, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Briose Cu Brânză Elvețiană, Briose Elvețiene Cu Cârnați, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și se sotează 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Combinați amestecul de copt și jumătate de brânză într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Amestecați laptele, muștarul Dijon și oul, amestecând bine; se adaugă în amestecul de brânză, amestecând până se umezește. Se amestecă ceapa și șunca. Lingurați în tigăi de brioșă ușor unse, umplând două treimi pline.
Se presară cu restul de 1 cană de brânză.
Se presară cu semințe de mac, dacă se dorește.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până la auriu.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute înainte de a scoate din tigăi.
Notă: înlocuiți mini tigăile pentru brioșe cu tigăile obișnuite, dacă doriți.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până la auriu. Mărci 2 1/2 duzină mini briose.