Brioșe cu șuncă și Elvețiană

Brioșe cu șuncă și Elvețiană
Brioșele cu șuncă și Elvețiană ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ou, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Briose Cu Brânză Elvețiană, Briose Elvețiene Cu Cârnați, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și se sotează 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați amestecul de copt și jumătate de brânză într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Amestecați laptele, muștarul Dijon și oul, amestecând bine; se adaugă în amestecul de brânză, amestecând până se umezește. Se amestecă ceapa și șunca. Lingurați în tigăi de brioșă ușor unse, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se presară cu restul de 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se presară cu semințe de mac, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
6
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Lăsați să stea 2 până la 3 minute înainte de a scoate din tigăi.
8
Notă: înlocuiți mini tigăile pentru brioșe cu tigăile obișnuite, dacă doriți.
9
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până la auriu. Mărci 2 1/2 duzină mini briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista