Brioșe cu șuncă și brânză
Brioșele cu șuncă și brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 101 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți șuncă, amestec, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de picioare și părți laterale ale 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. (Spray-ul va funcționa mai bine decât ungerea sau utilizarea căptușelilor de brioșă din hârtie.)
Bateți ușor ouăle într-un castron mediu cu furculița. Se amestecă amestecul Bisquick, laptele și uleiul până se umezesc. Se amestecă 3/4 cană de brânză și șuncă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Presărați 1/4 cană de brânză rămasă uniform peste vârfurile de brioșe.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie.
Se servește cald. Înfășurați și refrigerați toate brioșele rămase.