Brioșe Cu Zmeură Și Ghimbir Fără Gluten
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Brioșele cu zmeură-ghimbir fără Gluten ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr brun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Brioșe Cu Ciocolată Cu Zmeură Fără Gluten, Fără Lactate, Cremă de ghimbir și parfum de zmeură {fără gluten}, și Brioșe De Porumb Cu Zmeură Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți 2 tigăi standard pentru brioșe cu 6 căni cu nonstickspray.
Bateți praful de copt, sarea și 1 1/2 căni.făină într-un castron mediu.
Bateți oul,zahărul brun, untul, laptele și ghimbirul într-un castron mare; se amestecă în ingrediente uscate. Aruncați zmeura cu restul1 lingură de făină într-un castron mic; pliați ușor în aluat.
Împărțiți aluatul între căni de briose și coaceți până când cel introdus în centru iese curat, 25–30minute.
Lăsați să se răcească 5 minute în tigaie înainte de servire.
Faceți înainte: brioșele pot fi făcute cu 1 zi înainte.A se păstra etanș la temperatura camerei.