Brioșe Cu Vârtej De Afine Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu vârtej de afine portocalii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat cu cană redusă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Vârtej De Migdale De Afine, Brioșe Cu Vârtej De Portocale Cu Ciocolată, și Cranberry Orange Scorțișoară Swirl Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați 6 (sau
cupe de briose cu spray de gătit adăugat la făină.
Se amestecă împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Într-un bol de amestecare de dimensiuni mari sau medii, amestecați zahărul și coaja de portocală împreună cu degetele sau cu o lingură până când zahărul devine portocaliu.
Adăugați untul înmuiat și bateți cu un mixer de mână până se amestecă, apoi adăugați oul și vanilia și bateți până devine pufos.Cu o lingură de amestecare sau o racletă rezistentă (îmi fac toată amestecarea cu o racletă cu spatulă), amestecați jumătate din amestecul de făină. Se amestecă până aproape amestecat, apoi se amestecă sucul de portocale și amestecul de făină rămas. Se amestecă până se amestecă făina, apoi se amestecă în smântână, având grijă să nu se bată prea mult aluatul de briose.Puneți suficient aluat de brioșe în fiecare cană pentru a acoperi fundul (aproximativ 2 linguri – puțin mai puțin dacă faceți 9). Puneți o linguriță rotunjită de sos de afine peste aluatul de brioșe.
Adăugați un al doilea strat de aluat de briose și un al doilea strat de sos de afine. Top briose cu un strat final de aluat – acesta va fi rigid și veni peste partea de sus a tigaie briose.
Stropiți puțin sos de afine deasupra, dar încercați să-l împiedicați să ajungă pe tigaia unde se va lipi.
Coaceți la 375 timp de 22 de minute-24 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de aproximativ 5 minute, apoi scoateți cu grijă din tigaie.