Brioșe Cu Vârtej De Afine Portocalii

Brioșe Cu Vârtej De Afine Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu vârtej de afine portocalii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, zahăr granulat cu cană redusă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Vârtej De Migdale De Afine, Brioșe Cu Vârtej De Portocale Cu Ciocolată, și Cranberry Orange Scorțișoară Swirl Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați 6 (sau
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
cupe de briose cu spray de gătit adăugat la făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Se amestecă împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Într-un bol de amestecare de dimensiuni mari sau medii, amestecați zahărul și coaja de portocală împreună cu degetele sau cu o lingură până când zahărul devine portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați untul înmuiat și bateți cu un mixer de mână până se amestecă, apoi adăugați oul și vanilia și bateți până devine pufos.Cu o lingură de amestecare sau o racletă rezistentă (îmi fac toată amestecarea cu o racletă cu spatulă), amestecați jumătate din amestecul de făină. Se amestecă până aproape amestecat, apoi se amestecă sucul de portocale și amestecul de făină rămas. Se amestecă până se amestecă făina, apoi se amestecă în smântână, având grijă să nu se bată prea mult aluatul de briose.Puneți suficient aluat de brioșe în fiecare cană pentru a acoperi fundul (aproximativ 2 linguri – puțin mai puțin dacă faceți 9). Puneți o linguriță rotunjită de sos de afine peste aluatul de brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați un al doilea strat de aluat de briose și un al doilea strat de sos de afine. Top briose cu un strat final de aluat – acesta va fi rigid și veni peste partea de sus a tigaie briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
6
Stropiți puțin sos de afine deasupra, dar încercați să-l împiedicați să ajungă pe tigaia unde se va lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți la 375 timp de 22 de minute-24 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească în tigaie timp de aproximativ 5 minute, apoi scoateți cu grijă din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista