Brioșe Cu Tărâțe Streusel De Mere

Brioșe Cu Tărâțe Streusel De Mere
Apple Streusel brioșe Bran este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest mic dejun. Mergeți la magazin și ridicați untul, praful de copt, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Post Stafide Tărâțe Sos De Mere Brioșe De Cereale Tărâțe, Brioșe Cu Tărâțe De Scorțișoară De Mere / Aluat De Brioșe Super Tărâțe, și Brioșe Cu Tărâțe De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă sau tapetați cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Bateți făina, tărâțele, 3/4 cană de zahăr brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță de scorțișoară și sarea într-un castron mare până se combină bine. Bateți laptele, uleiul vegetal și ouăle într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Ulei VegetalUlei Vegetal
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BranBran
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă ingredientele lichide în amestecul de făină și se amestecă până se amestecă. Amestecați ușor merele în aluat și umpleți căni de brioșe pregătite aproximativ 3/4 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Se amestecă 1/4 cană de făină și 1/4 cană de zahăr brun cu 1/2 linguriță de scorțișoară într-un castron; tăiați untul în amestecul de zahăr brun până când toppingul streusel este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați aproximativ 1 linguriță de topping pe fiecare brioșă.
6
Coaceți brioșele în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista