Brioșele cu tărâțe de morcovi sunt un mic dejun care servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brioșe Cu Tărâțe De Morcovi, Briose Cu Tărâțe De Morcov De Afine, și Brioșe de morcovi și curmale.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ouăle, zeama, uleiul și melasa; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți morcovii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.