Brioșe Cu Semințe De Mac De Lămâie Fără Gluten

Brioșele cu semințe de mac de lămâie fără Gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 241 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, coajă de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Semințe De Mac De Lămâie Fără Gluten, Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie – Fără Gluten, și Tort De Semințe De Mac Cu Lămâie Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191° pentru tigaie din aluminiu strălucitor,350 pentru tigaie antiaderentă întunecată.
Așezați ceașcă de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau cupe de grăsime cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, semințele de mac, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul înmuiat la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză medie la 1 minut după fiecare adăugare. Bateți în smântână, coaja de lămâie și 2 linguri suc de lămâie până se omogenizează. Bateți sau amestecați treptat amestecul uscat (aluatul va fi gros). Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Blaturi netede de aluat în cupe cu degetele umede.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul brioșei iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până când sunt suficient de subțiri pentru a stropi.