Brioșe cu scorțișoară și stafide cu Topping de Streusel

Brioșe cu scorțișoară și stafide cu Topping de Streusel
Brioșele cu scorțișoară și stafide cu Topping Streusel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 18 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nuci, amidon de cartofi, gumă de xantan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Brioșe cu scorțișoară și stafide cu Topping de Streusel, Brioșe cu mere cu Topping de streusel de scorțișoară, și Briose Streusel Cu Stafide De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti streusel, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic cu o furculiță până când amestecul seamănă cu mazărea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a pregăti brioșele, așezați 18 căptușeli de hârtie pentru brioșe în cupe pentru brioșe. Înveliți căptușelile cu spray de gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Cântăriți sau lingurați ușor făina de orez brun, amidonul de cartofi și făina de tapioca în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Combinați făina de orez brun, amidonul de cartofi, făina de tapioca, zahărul granulat și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel. Se amestecă stafidele și nucile; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Se amestecă laptele de soia; se adaugă la amestecul de făină de orez, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul uniform în cupe de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Lapte De SoiaLapte De Soia
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Presărați aluatul uniform cu topping de streusel.
8
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele se rumenesc ușor și izvorăsc înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește în tigăi 5 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista