Brioșe cu morcovi
Brioșele cu morcovi ar putea fi exact rețeta americană pe care o căutați. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 193 de calorii . Pentru 58 de cenți per porție , obțineți un desert pentru 24 de persoane. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi, glazură de brânză, nuci și amestec de prăjitură cu condimente. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și: Crostini sărați cu radicchio și prosciutto cu sapa dulce și siropoasă , Salată de avocado și roșii cu creveți la grătar și Felii de cartofi cu brânză baby brie .
Instrucțiuni
Preparați aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Încorporați morcovii, nucile și scorțișoara.
Umpleți pe jumătate formele de brioșe tapetate cu hârtie.
Coaceți la 175°C timp de 18-23 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci complet.
Glazurați brioșele cu 1-1/4 căni de glazură.
Puneți glazura rămasă într-o pungă mică resigilabilă; colorați cu colorant alimentar portocaliu.
Tăiați o gaură mică în colțul pungii; decorați cu poșul fiecarei brioșe câte un morcov.
Adăugați o crenguță de pătrunjel pentru verdețuri.