Brioșe Cu Migdale-Tres Leches

Brioșe Cu Migdale-Tres Leches
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Brioșele cu migdale-Tres Leches ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de unt, migdale, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Almond Tres Leches Briose, Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), și Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite cu scurtare sau tapetați cu căni de copt din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Bateți în extract de migdale și ouă. Cu lingura, amestecați făina, praful de copt, 1/3 cană de lapte condensat, smântâna pentru frișcă, laptele și 1/2 cană de migdale doar până se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose (3/4 pline).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
FrișcăFrișcă
Praf De CoptPraf De Copt
MigdaleMigdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Presărați 1/4 cană de migdale rămase uniform peste aluat în cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
4
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți brioșele din tigaie în raftul de răcire. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Stropiți 1 linguriță de lapte condensat îndulcit suplimentar deasupra fiecărei brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista