Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu mere și ceapă. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 570 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă decojită, condimente de pasăre, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de mere și ceapă, Brioșe Cu Mere, și Resturi De Brioșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie și 4 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați frunza de dafin și adăugați legumele în timp ce le tocați, țelina, ceapa apoi merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați legumele și merele cu sare, piper și condimente de pasăre. Gatiti 5 pana la 6 minute pentru a incepe sa inmoaie legumele si merele apoi adaugati patrunjelul si cuburile de umplutura in tigaie si combinati. Umeziți umplutura cu bulion de pui până când toată pâinea este moale, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Unt 12 căni de briose, 2 cutii, liberal cu untul rămas. Folosiți o lingură de înghețată pentru a umple și îngrămădiți umplutura în cutii de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6
Scoateți frunza de dafin în timp ce scoateți umplutura când veniți pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți până când este setat și crocant deasupra, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scoateți brioșele umplute într-un platou și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.