Brioșele cu mere, tărâțe și fulgi de ovăz necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Briose cu tărâțe și mere, Mini briose cu tărâțe de ovăz-mere, și Briose Cu Tărâțe De Banane De Dovleac Și Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mediu. Se amestecă stafidele; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați sosul de mere și următoarele 4 ingrediente (sosul de mere prin ou); se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Coaceți la 375 timp de 18 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți brioșele din tigăi imediat; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Notă: înainte de congelare, lăsați brioșele să se răcească complet pe un suport de sârmă. Păstrați-le într-o pungă de plastic cu fermoar, rezistentă, în congelator, timp de până la o lună.