Brioșe Cu Mere De Paște
Brioșele de mere de Paște ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână măr tartă, albușuri de ou, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Brioșe de afine acoperite cu streusel de Paște, Plăcintă Cu Mere De Paște, și Tort De Paște Cu Mere.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Așezați matzo farfel într-o pungă de plastic; zdrobiți ușor cu sucitorul.
Se pune într-o strecurătoare mare sau strecurătoare; umeziți bine sub apă curentă fierbinte până se înmoaie.
Scurgeți; stoarceți cât mai multă apă posibil. Clătiți stafidele cu apă fierbinte.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și sarea cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide.
Presărați farfel, stafide, măr și 1/2 linguriță scorțișoară peste albușuri.
Stropiți cu unt; pliați ușor. Împărțiți amestecul uniform între cupele de briose, ambalând ușor. (Cupele de briose vor fi pline). Într-un castron mic, amestecați 2 lingurițe de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară; presărați aproximativ 1/4 linguriță amestec peste fiecare brioșă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în grătar.