Brioșe Cu Gogoși Cu Dovleac Glazurat
Brioșele cu gogoși de dovleac glazurate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 361 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, unt de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 14329 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe Cu Gogoși Glazurate, Brioșe Cu Gogoși Glazurate, și Brioșe Glazurate Cu Gogoși De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aliniați 12 căni standard de brioșe cu hârtii de cupcake (sau unt și făină dacă nu folosiți căptușeli).într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele. Într-un castron mic, amestecați Zara, vanilia și dovleacul puree.In un castron mare, folosind un mixer electric, bate untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, răzuind bolul după cum este necesar. Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de dovleac, apoi amestecul de făină și bateți pentru a combina.Puneți 1/3 cană de aluat în tigaia pregătită, umplând cupele aproape pline și coaceți 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Scoateți tigaia într-un suport de răcire și lăsați brioșele să se răcească timp de aproximativ 10 minute.Între timp, pregătiți glazura punând zahăr pudră într-un castron mediu, bateți încet laptele și vanilia până când nu există bulgări. Continuați să bateți în timp ce adăugați piure de dovleac, condimente și unt topit până se omogenizează.
Așezați un strat de ceară sau hârtie pergament sub suportul de răcire. Scufundați coroanele de brioșă în glazură, așezați brioșele înapoi pe suportul de răcire și lăsați glazura să se întărească. Scufundați a doua oară, dacă doriți.