Brioșe Cu Gogoși Cu Dovleac Glazurat

Brioșe Cu Gogoși Cu Dovleac Glazurat
Brioșele cu gogoși de dovleac glazurate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 361 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vanilie, unt, unt de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 14329 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe Cu Gogoși Glazurate, Brioșe Cu Gogoși Glazurate, și Brioșe Glazurate Cu Gogoși De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aliniați 12 căni standard de brioșe cu hârtii de cupcake (sau unt și făină dacă nu folosiți căptușeli).într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele. Într-un castron mic, amestecați Zara, vanilia și dovleacul puree.In un castron mare, folosind un mixer electric, bate untul și zahărul brun până devine ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, răzuind bolul după cum este necesar. Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de dovleac, apoi amestecul de făină și bateți pentru a combina.Puneți 1/3 cană de aluat în tigaia pregătită, umplând cupele aproape pline și coaceți 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți tigaia într-un suport de răcire și lăsați brioșele să se răcească timp de aproximativ 10 minute.Între timp, pregătiți glazura punând zahăr pudră într-un castron mediu, bateți încet laptele și vanilia până când nu există bulgări. Continuați să bateți în timp ce adăugați piure de dovleac, condimente și unt topit până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați un strat de ceară sau hârtie pergament sub suportul de răcire. Scufundați coroanele de brioșă în glazură, așezați brioșele înapoi pe suportul de răcire și lăsați glazura să se întărească. Scufundați a doua oară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista