Brioșe Cu Condimente De Mure Din Cereale Integrale
Brioșele cu condimente de mure din cereale integrale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 17. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Condimente De Mure Din Cereale Integrale, Brioșe Cu Condimente De Mure Din Cereale Integrale, și Brioșe De Dovleac Cu Condimente De Dovleac Din Cereale Integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin condimente de plăcintă cu mere) într-un castron mare. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați laptele, untul, vanilia și oul într-un castron mic; adăugați la amestecul de făină, amestecând până când este umed. Amestecați ușor murele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți 1/4 cană de aluat în fiecare dintre cele 17 căni de brioșe căptușite cu hârtie acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
6
Coaceți la 400 timp de 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Presărați brioșele uniform cu zahăr granulat; coaceți 3 minute sau până când brioșele răsar înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă.