Brioșe cu ciocolată cu banane cu Topper granola Crunch

Brioșe cu ciocolată cu banane cu Topper granola Crunch
Muffins Banana Chocolate Chip cu Granola Crunch Topper ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 448 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 394 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, făină de hrișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Banane , Ciocolată Și Granola, Ciocolata banana granola briose {& giveaway!!}, și Granola cu ciocolată cu unt de arahide și chipsuri de banane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de cupe de briose de la 16 linii de brioșă cu garnituri de hârtie sau ușor oil.In un castron mare, combinați amestecul de făină, zahăr brun, bicarbonat de sodiu, praf de copt, gumă, scorțișoară, salt.In un castron separat sau o ceașcă de măsurare pyrex, amestecați împreună bananele, uleiul, apa și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și amestecați ușor până când aluatul este uniform și neted.Se amestecă chipsurile de ciocolată.Folosind o măsură de jumătate de cană, scoateți aluatul în formele de briose pregătite până când se folosește tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Presărați granola peste vârfurile brioșelor pentru a acoperi. Nu toate se vor lipi-este în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
4
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare iese uscată.Brioșele se vor păstra într-un recipient etanș până la două zile. Înghețați pentru a le păstra mai mult timp.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,gumă de xantan, gumă de guar sau pulbere de agargumă de xantan, gumă de guar sau pulbere de agar596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de amarantfăină de amarant11 kilogram de dovlecel,piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii11 kilogram de dovlecel,Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripiure, banane extrem de coapte (aproximativ 5-6 banane)piure, banane extrem de coapte (aproximativ 5-6 banane)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de orez brunfăină de orez brun2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun, ambalat slabzahăr brun, ambalat slab2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de hrișcăfăină de hrișcă4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirigranola fără lactate, fără gluten (Enjoy Life Cinnamon Crunch Granola folosit aici)granola fără lactate, fără gluten (Enjoy Life Cinnamon Crunch Granola folosit aici)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de ciocolată fără lactate (cum ar fi mini chipsuri sau bucăți Enjoy Life)chipsuri de ciocolată fără lactate (cum ar fi mini chipsuri sau bucăți Enjoy Life)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriamestec de făină fără gluten (utilizați versiunea preferată fără gumă cumpărată din magazin sau amestecul de casă de mai jos)amestec de făină fără gluten (utilizați versiunea preferată fără gumă cumpărată din magazin sau amestecul de casă de mai jos)1(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de sorg, teff sau quinoafăină de sorg, teff sau quinoa1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de semințe de struguri, canola sau floarea soareluiulei de semințe de struguri, canola sau floarea soarelui1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriamidon/făină de tapiocaamidon/făină de tapioca1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă, temperatura camereiapă, temperatura camerei
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista