Brioșele cu brânză de căpșuni sunt un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest mic dejun are 250 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați untul, coaja de lămâie, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Brânză Cu Căpșuni Briose Streusel, Tort De Brânză Cu Căpșuni Briose Streusel, și Prăjitură Cu Brânză Cu Căpșuni Brioșe Graham Cracker.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează; da deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea. Într-un alt castron mic, bateți oul, laptele, zahărul brun, untul, coaja de lămâie și extractul de migdale. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Praf De Copt
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Coaja De Lamaie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Puneți jumătate din aluat în cupe de brioșe unse. Topiți fiecare cu 1 lingură de amestec de brânză cremă și 1 linguriță de gem. Se acoperă cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Se coace la 375 CP timp de 18-20 minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.