Brioșe Cu Brânză Cremă De Dovleac
Brioșele cu brânză cremă de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați ou, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3548 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brioșe Cu Brânză Cremă De Dovleac, Brioșe Cu Brânză Cremă De Dovleac, și Brioșe Cu Brânză Cremă De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați 18 căni de briose sau folosiți căptușeli de hârtie.
Pentru a face umplutura: într-un castron mediu, bateți crema de brânză până se înmoaie.
Adăugați oul, vanilia și zahărul brun. Bateți până se omogenizează, apoi dați deoparte.
Pentru toppingul streusel: într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, scorțișoara și nucile pecan.
Adăugați untul și tăiați-l cu o furculiță până se sfărâmă. Pune deoparte.
Pentru aluatul de briose: într-un castron mare, cernem împreună făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sarea. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați ouă, dovleac, ulei de măsline și vanilie. Bateți împreună până se omogenizează.
Așezați amestecul de dovleac în căni de briose aproximativ 1/2 pline. Apoi adăugați o lingură din amestecul de cremă de brânză chiar în mijlocul aluatului. Încercați să împiedicați crema de brânză să atingă ceașca de hârtie.
Presărați toppingul de streusel.
Coaceți la 375 grade F (195 grade C) timp de 20 până la 25 de minute.