Brioșe Cu Banane Și Fulgi De Ovăz
Brioșele cu banane-fulgi de ovăz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, scorțișoară măcinată, ovăz de gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Banane De Ovăz, Brioșe De Ovăz Bananan, și Brioșe Cu Banane De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, ovăzul și următoarele 4 ingrediente într-un bol; amestecați bine.
Combinați oul și următoarele 5 ingrediente; amestecați bine cu un bici.
Se adaugă amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Puneți aluatul în 12 căni de brioșă acoperite cu spray de gătit.
Presărați aluatul uniform cu scorțișoară-zahăr.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți brioșele din tigaie imediat; așezați pe un suport de sârmă.