Briose Streusel Cu Rubarbă De Căpșuni

Brioșele streusel cu rubarbă de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 30. 330 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Rubarbă De Căpșuni Cu Topping De Streusel De Scorțișoară, Briose Streusel Cu Rubarbă, și Briose Streusel Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. cutii de brioșe cu unt sau tapetați cu suporturi de hârtie. Într-un castron mic, combinați rubarba și zahărul.
Lăsați să stea 20 de minute.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, amestecați laptele, ouăle, untul și vanilia până se combină.
Se toarnă ingredientele umede în ingrediente uscate și se amestecă până se combină (vor rămâne bulgări.) Folosiți o spatulă de plastic sau o lingură de lemn pentru a plia ușor rubarba, zahărul și căpșunile până se combină.
Pentru topping: într-un castron mediu, combinați untul, zahărul și făina. Frecați untul în făină până se formează firimituri.
Umpleți fiecare cană de brioșă 3/4 plină cu aluat. Sus cu streusel.
Coaceți brioșele până devin aurii și un tester de tort iese curat, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească în staniu timp de 5 minute. Repetați cu loturile rămase de brioșe. Păstrați brioșele într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la trei zile.