Briose Streusel Cu Rubarbă De Căpșuni

Briose Streusel Cu Rubarbă De Căpșuni
Brioșele streusel cu rubarbă de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă servește 30. 330 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Rubarbă De Căpșuni Cu Topping De Streusel De Scorțișoară, Briose Streusel Cu Rubarbă, și Briose Streusel Cu Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. cutii de brioșe cu unt sau tapetați cu suporturi de hârtie. Într-un castron mic, combinați rubarba și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, amestecați laptele, ouăle, untul și vanilia până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă ingredientele umede în ingrediente uscate și se amestecă până se combină (vor rămâne bulgări.) Folosiți o spatulă de plastic sau o lingură de lemn pentru a plia ușor rubarba, zahărul și căpșunile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Pentru topping: într-un castron mediu, combinați untul, zahărul și făina. Frecați untul în făină până se formează firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Umpleți fiecare cană de brioșă 3/4 plină cu aluat. Sus cu streusel.
7
Coaceți brioșele până devin aurii și un tester de tort iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se lasă să se răcească în staniu timp de 5 minute. Repetați cu loturile rămase de brioșe. Păstrați brioșele într-un recipient sigilat la temperatura camerei timp de până la trei zile.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista