Briose streusel cu afine (mai ușoare )
Briose streusel de afine (mai ușoare ) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 157 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de mere, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Briose streusel cu afine (mai ușoare ), Briose Streusel Cu Afine, și Briose Streusel Cu Afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de F. Ungeți doar 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau tapetați cu căni de copt din hârtie. Într-un castron mediu, amestecați 1/4 cană de făină, zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați margarina folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă.
Într-un castron mare, bateți laptele, sosul de mere, uleiul, vanilia și oul până se omogenizează bine. Se amestecă 2 căni de făină, zahărul granulat, praful de copt și sarea dintr-o dată doar până când făina este umezită (aluatul va fi cocoloaș). Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Presărați fiecare cu aproximativ 2 lingurițe de topping de streusel.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.
Se servește cald sau rece.