Briose sarate cu dovlecei cu conținut scăzut de carbohidrați
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, brioșe cu dovlecei cu conținut scăzut de carbohidrați ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 24. Acest mic dejun are 78 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 34 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați rozmarin, ovăz de modă veche, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37% , ceea ce este destul de rău. Încercați brioșe sarate cu porumb și arpagic , batoane cu fistic și dovlecei fără gluten și dovlecei și păstârnac la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pregătiți 24 de căni de brioșe cu spray de gătit sau tapetați cu folii de hârtie.
Bateți ouăle, făina, înlocuitorul de zahăr brun, uleiul de măsline, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați dovlecei, ovăz și rozmarin; amestecați până când obțineți un aluat omogen. Împărțiți aluatul între cupe de brioșe pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute.