Briose Elvețiene Cu Cârnați
Cârnați Briose elvețiene ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 172 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de biscuiți/coacere, cimbru, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Brânză Elvețiană, Linte cu cârnați și Chard elvețian, și Cârnați Și Supă De Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți. Între timp, într-un castron mare, combinați amestecul de copt, salvie și cimbru. Într-un alt bol, combinați oul și laptele; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți brânza și cârnații.
Umpleți cupele de brioșă unsă cu două treimi pline.
Coaceți la 375 de minute timp de 15-18 minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă.
Serviți cald. Refrigerați resturile.