Briose De Tei De Afine
Briose afine var ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 110 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de lapte, coajă de tei, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Briose Cu Afine De Tei, Briose de afine-lime, și Briose De Tei De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de coacere, zahărul brun și 1 linguriță de coajă de var. Într-un castron mic, amestecați laptele, untul și oul cu biciul sau furculița până se omogenizează bine. Faceți bine în centrul ingredientelor uscate; amestecați amestecul de ouă doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă afine. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând fiecare trei sferturi.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și blaturile sunt maro auriu. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Se presară cu coajă suplimentară de var.
Se servește cald sau la temperatura camerei.