Briose de porumb parmezan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 160 de calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, zară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Briose De Porumb Parmezan, Briose De Porumb Parmezan, și Briose cu parmezan și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente.
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un bol, amestecând bine cu un bici. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de lapte;se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
6
Se amestecă 2 uncii de brânză (aproximativ 1/2 cană) și 2 linguri de arpagic. Lingură în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânză
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
7
Presărați brioșele uniform cu restul de 1 uncie de brânză și restul de 1 lingură de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Arpagic
8
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți brioșele din cutii; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
10
Varianta 1 bacon, ceapă și brioșe de porumb Cheddar: gătiți 2 felii de slănină într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Brioșe De Porumb
Brânză Cheddar
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Scurgeți slănina; se sfărâmă. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Adăugați 3/4 cană de ceapă tocată în picături în tigaie; saut 5 minute. Pregătiți aluatul de brioșe, omițând zahărul, brânza și arpagicul; se amestecă slănină, ceapă și 2 uncii de brânză Cheddar ascuțită mărunțită (aproximativ 1/2 cană). Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Arpagic
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Servește 12 (Dimensiune de servire: 1 brioșă) calorii 137; grăsime 6g( sat 5g); sodiu 217mg
15
Variația 2 brioșe de zmeură-porumb: pregătiți aluatul de brioșe, omițând piperul, brânza și arpagicul. Se amestecă 1 cană de zmeură proaspătă; lingură bătută în căni de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Făină De Porumb
Brânză
Arpagic
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
16
Presărați aluatul cu 1 lingură de zahăr. Continuați cu pasul
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.