Briose de morcov-turtă dulce cu afine este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fursecuri de turtă dulce cu merișoare, Turtă dulce cu capul în jos cu afine și ananas, și Paste De Turtă Dulce Portocalie Cu Afine Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și tapetați tigăile pentru brioșe cu căptușeli de hârtie. Alternativ, pulverizați tigăi de pâine de 5 inci cu spray de copt. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea și apoi aruncăm cu morcovii răzuți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă împreună zahărul brun, zahărul, melasa, ouăle, iaurtul, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
4 Căni De Făină De Grâu
Bomboane De Napolitană Necco
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați amestecul de morcov / făină și amestecați doar până când toate ingredientele sunt combinate. Umpleți brioșele sau tigăile de pâine și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 10 minute pentru mini brioșe, 15 minute pentru brioșele standard și 30 de minute pentru o tigaie de pâine de 5 inci.