Briose de morcov-turtă dulce cu afine este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei vegetal, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fursecuri de turtă dulce cu merișoare, Turtă dulce cu capul în jos cu afine și ananas, și Paste De Turtă Dulce Portocalie Cu Afine Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și tapetați tigăile pentru brioșe cu căptușeli de hârtie. Alternativ, pulverizați tigăi de pâine de 5 inci cu spray de copt. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea și apoi aruncăm cu morcovii răzuți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă împreună zahărul brun, zahărul, melasa, ouăle, iaurtul, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4 Căni De Făină De Grâu
Căpșuni La Picior
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați amestecul de morcov / făină și amestecați doar până când toate ingredientele sunt combinate. Umpleți brioșele sau tigăile de pâine și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 10 minute pentru mini brioșe, 15 minute pentru brioșele standard și 30 de minute pentru o tigaie de pâine de 5 inci.