Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine
Brioșele cu fulgi de ovăz cu afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 132 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. 1756 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, praf de copt, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Briose Cu Afine-Fulgi De Ovăz, și Briose Cu Afine-Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul 350 F. Ungeți sau pulverizați o formă de brioșă sau căptușeli de hârtie dacă utilizați. Într-un castron mare, bateți făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și condimentele împreună până se combină bine.
Adăugați mere, zaharuri și arțar, apoi amestecați până aproape combinate.
Adăugați afine, amestecând până când sunt combinate. Lingură în cupe de briose 3/4 pline.
Presărați deasupra ovăz suplimentar și zahăr brun, dacă doriți.
Coaceți 18 până la 25 de minute sau până când un dinte introdus în centru iese curat.Informații Nutriționale
26gfibre dietetice3gzahări12gproteine3g