Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu fulgi de ovăz cu afine. Această rețetă face 16 porții cu 170 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Brioșe De Afine Cu Fulgi De Ovăz, și Briose Cu Afine-Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ovăzul într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 până la 6 ori sau până când ovăzul seamănă cu făina grosieră.
Așezați într-un castron mare.
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și următoarele 5 ingrediente (prin sare) în ovăz; se amestecă bine. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați Zara și următoarele 3 ingrediente (prin ouă).
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă până se umezește.
Aruncați fructele de pădure cu 2 linguri de făină și pliați ușor în aluat. Puneți aluatul în 16 căni de briose acoperite cu spray de gătit; presărați 2 linguri de zahăr granulat uniform peste aluat.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți imediat din tigăi; așezați pe un suport de sârmă.