Briose Cu Crumble Cu Boabe De Zahăr Brun
Brioșele de Crumble cu boabe de zahăr brun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ 30 de minute de zahăr brun boabe Crumble, Brioșe de ovăz cu zahăr brun pecan Crumble, și Brioșe de arțar cu slănină cu zahăr brun.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară din mijloc și preîncălziți la 375 de grade F. Ungeți o tigaie de brioșă de 12 cani (sau tapetați cu cupe de cupcake). Pentru aluat, amestecați untul, zahărul brun și sarea într-un castron mare până când sunt cremoase. Se amestecă ouăle, pe rând, până se combină. Se amestecă iaurtul și vanilia.
Adăugați făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu în castron. Se amestecă până se combină. Se amestecă fructele de pădure. Împărțiți aluatul uniform între cupe.
Combinați făina, zahărul brun, sarea și scorțișoara în același castron nespălat.
Se amestecă untul cu vârful degetelor până se umezește și se sfărâmă. Împrăștiați peste brioșe.
Coaceți până devin aurii și doar setați, aproximativ 23 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie 15 minute, apoi se transferă în grătar pentru a se răci.