Briose Cu Condimente De Banane-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu condimente de banane-afine. Această rețetă servește 12. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, făină, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Briose Cu Condimente De Afine, Condimente De Dovleac-Brioșe De Afine, și Brioșe De Ovăz Cu Condimente De Afine Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți de F. Ungeți doar 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de scurtare sau de gătit sau folosiți căni de copt din hârtie.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Într-un castron mediu, bateți oul, laptele și uleiul cu furculița sau sârmă până se amestecă bine. Bateți în banane. Se amestecă cerealele zdrobite; lăsați să stea 5 minute.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția merisoarelor, până se omogenizează. Se amestecă afine. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire.