Briose cu ciocolată albă cu zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul micului dejun. O porție conține 184 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, sare, zmeură și zahăr. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 27% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cești Brie cu ciocolată albă și zmeură , Cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură și Briose cu mure și ciocolată albă .
Instrucțiuni
1
Încinge cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați laptele, untul și oul într-un castron mare. Adăugați toate ingredientele rămase pentru brioșe, cu excepția zmeurii și a chipsurilor albe de copt doar până când făina este umezită. Se amestecă ușor zmeura și chipsurile albe de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Copt
Cu 50 De Calorii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se pune într-o tavă de brioșe unsă cu 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
4
Coaceți timp de 24 până la 28 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește ușor; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Înmuiați partea de sus a fiecărei brioșe în unt topit, apoi în zahăr.