Brie și puf de ceapă
Brie și ceapa puf este un vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie, vidalia, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie și ceapă eșalotă caramelizate foetaj Brie Tart, Brie în patiserie, și Coroană de patiserie cu puf cu Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă și gătiți amestecând des, până se rumenesc închis, aproximativ 15 minute.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
Rotiți fiecare foaie de patiserie pe un pătrat de 12 inci pe o suprafață de marmură sau hârtie pergament pentru a preveni lipirea. Împărțiți ceapa caramelizată în centrul fiecărei produse de patiserie. Puneți o rundă brie deasupra cepei și periați marginile ambelor pătrate de patiserie cu ou bătut. Îndoiți patiseria în sus și peste brânză pentru a închide complet brânza în patiserie. Apăsați cusăturile împreună pentru a sigila complet. Aranjați fiecare rundă de patiserie, cu cusătura în jos, pe un covor de silicon sau o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ungeți partea superioară a fiecărei runde de patiserie cu ou bătut.
Coaceți până se rumenesc. 20 până la 25 de minute.
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute înainte de a vă răsfăța. Bucurați-vă!