Brie și ciuperci Phyllo Puffs

Brie și ciuperci Phyllo Puffs
Brie și ciuperci Phyllo Puffs necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 25. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 153 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie, usturoi, ciuperci crimini și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupe Brie Phyllo, Studentul Brie Pană În Phyllo, și Brie și sparanghel Phyllo Tarte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Sotează ciupercile crimini și shiitake cu usturoi până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Topiți untul rămas într-un vas în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Desfaceți aluatul phyllo și tăiați-l în trei benzi egale, de aproximativ 3x12 inci. Îmi place să folosesc foarfece de bucătărie pentru asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
6
Așezați două foi de phyllo pe o placă de tăiere sau pe altă suprafață de lucru și acoperiți teancul de foi rămase cu un prosop de hârtie umed pentru a nu le usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Ungeți foaia superioară de phyllo cu unt topit și așezați o bucată de Brie de dimensiuni de zmeură pe un capăt. Se acoperă cu o cantitate mică de amestec de ciuperci. Îndoiți aluatul phyllo peste umplutură pentru a face un triunghi. Continuați să pliați înainte și înapoi în formă de triunghi, perindând partea expusă a aluatului în timp ce mergeți. Sigilați capătul închis cu puțină apă sau unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
8
Așezați pe o foaie de copt unsă și repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți triunghiurile timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, întorcându-se o dată în timpul coacerii, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista