Brie, măr și Rucola Quesadillas
Brie, măr și Arugula Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 221 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cidru de mere, rucola, brânză brie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quesadillas de căpșuni prăjite, Brie și Rucola, Apple Brie Quesadillas, și Quesadillas cu mere și Brie.
Instrucțiuni
Combinați muștarul și cidrul într-un castron mic; se amestecă bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Întindeți fiecare tortilla cu aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de muștar.
Așezați 1 tortilla, cu muștar în sus, în tigaie. Aranjați o treime din felii de brânză peste jumătate din tortilla; gatiti 1 minut sau pana cand branza incepe sa se topeasca. Aranjați o treime din feliile de mere peste brânză; se acoperă cu 1 cană de rucola.
Se presară cu 1/4 linguriță de piper. Îndoiți tortilla în jumătate; apăsați ușor cu o spatulă. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura de două ori cu restul de 2 tortilla, brânză, felii de mere, 2 căni de rucola și 1/2 linguriță de piper.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene.
Meci de vin: Gerztraminer. Pentru un entre aromat de mere ca aceste quesadillas, încercați o întorsătură franceză cu un Gerz alsacian. Abia uscat 2009 Helfrich "Noble Tier" Gerztraminer (Vin D' Alsace; 1 USD
are arome clare de mere și pepene galben, plus câteva componente florale flamboaiante (trandafir și gardenie) și condimente care funcționează frumos cu brânza aromată și rucola picantă. -- Sara Schneider
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.