Brie La Cuptor Cu Zmeură
Zmeura coapte Brie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zmeură, brânză brie rotundă, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie la cuptor în foietaj cu conserve de caise sau zmeură, Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), și Zmeură-Nuc Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.desfaceți aluatul; separați transversal în 2 secțiuni. Apăsați fiecare secțiune în pătrat de 6 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Așezați brânza pe centrul a 1 pătrat de aluat; se acoperă cu gem și zmeură.
Cu un tăietor mic de prăjituri sau canap, tăiați 1 Formă din fiecare colț al pătratului de aluat rămas, la 1 inch de centrul pătratului; puneți decupajele deoparte.
Așezați pătrat deasupra brânzei rotunde. Apăsați aluatul uniform în jurul brânzei, plierea marginilor inferioare peste marginile superioare; apăsați pentru a sigila complet.
Ungeți aluatul cu ou bătut. Aranjați decupajele de aluat deasupra; periați cu ou.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie; așezați pe placa de servire. Se răcește 10 minute.
Se servește cald cu biscuiți. A se păstra la frigider.