Brie La Cuptor Cu Zmeură

Brie La Cuptor Cu Zmeură
Zmeura coapte Brie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zmeură, brânză brie rotundă, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie la cuptor în foietaj cu conserve de caise sau zmeură, Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), și Zmeură-Nuc Brie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.desfaceți aluatul; separați transversal în 2 secțiuni. Apăsați fiecare secțiune în pătrat de 6 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați brânza pe centrul a 1 pătrat de aluat; se acoperă cu gem și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
BrânzăBrânză
AluatAluat
GemGem
3
Cu un tăietor mic de prăjituri sau canap, tăiați 1 Formă din fiecare colț al pătratului de aluat rămas, la 1 inch de centrul pătratului; puneți decupajele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
4
Așezați pătrat deasupra brânzei rotunde. Apăsați aluatul uniform în jurul brânzei, plierea marginilor inferioare peste marginile superioare; apăsați pentru a sigila complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
5
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți aluatul cu ou bătut. Aranjați decupajele de aluat deasupra; periați cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
OuăOuă
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din foaia de cookie; așezați pe placa de servire. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Se servește cald cu biscuiți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista