Brie Herbed în patiserie cu puf
Herbed Brie în foetaj este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $ 5.89 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 131g de grăsime, și un total de 1661 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, apă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până foetaj ai putea urma acest curs principal cu Afine Pere Puf De Patiserie Cifre De Afaceri ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brie și ceapă eșalotă caramelizate foetaj Brie Tart, Brie în patiserie, și Brie învelită în produse de patiserie cu puf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați împreună pătrunjelul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul, maghiranul și salamul. Feliați Brie în jumătate transversal, astfel încât să aveți două roți.
Întindeți amestecul de salam și plante pe una dintre părțile tăiate și deasupra cu cealaltă jumătate a roții Brie.
Așezați Brie în centrul foii de patiserie. Îndoiți patiseria de puf în sus și peste Brie, apăsând pentru a fixa patiseria împreună folosind puțină apă, dacă este necesar.
Ungeți patiseria cu ou bătut.
Coaceți patiseria în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.