Bresaola cu rucola, fenicul și brânză Manchego
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bresaola cu rucola, fenicul și brânză Manchego. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 51 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână parmezan, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Rucola Și Bresaola, Persimoni înveliți cu Bresaola cu rucola, și pizza cu smochine, manchego și rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți uleiul de măsline și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca; puneți pansamentul deoparte.
Așezați 1 felie de bresaola pe suprafața de lucru cu 1 latură lungă paralelă cu marginea.
Așezați 3 frunze de rucola la 1 capăt scurt, astfel încât frunzele să se extindă peste 1 latură lungă. Se acoperă cu strat de fenicul feliat, apoi 2 fâșii de brânză.
Stropiți cu 1/2 linguriță de pansament. Începând de la capătul umplut, înfășurați bresaola, închizând umplutura. Aranjați, cu cusătura în jos, pe platou. Repetați cu ingredientele rămase pentru a forma 18 rulouri în total. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți cu folie de plastic; rece. Înainte de servire, lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.)
* Disponibil la piețele italiene și la unele magazine de produse alimentare de specialitate.