Brasato de vin roșu cu legume rădăcinoase glazurate

Brasato de vin roșu cu legume rădăcinoase glazurate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Brasato de vin roșu cu legume rădăcinoase glazurate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1091 calorii, 91G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 7,21 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, napi, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vin Roșu Fiert Fâșii Fără Carne Și Legume Rădăcinoase, Legume Rădăcinoase Glazurate, și Legume Rădăcinoase Glazurate.

Instrucțiuni

1
Reglați raftul la treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți la 300 de litri F. fierbeți vinul într-o cratiță mare la foc mediu până când se reduce la 1 cană, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Între timp, încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați 1 friptură în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați pe farfurie mare; repetați cu friptura rămasă. Lingură de grăsime din oală
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se presară sare și piper. saut la foc mediu-mare până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
8
Adăugați pasta de roșii; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
9
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Adăugați salvie, pătrunjel, frunze de dafin și boabe de piper. Întoarceți fripturile și orice sucuri acumulate în oală, prăjind fripturile pentru a se potrivi într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se toarnă vin roșu redus; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
12
Transferați fripturile la cuptor și fierbeți 1 oră 15 minute. Întoarceți fripturile. Acoperiți și fierbeți până când fripturile sunt fragede, cu aproximativ 1 oră și 15 minute mai mult. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până se răcește, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți în cuptorul 350 F până când este încălzit, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați fripturile pe scândură; cort cu folie. Strecurați lichidul de fiert în cratiță medie, apăsând pe solide în strecurătoare. Lingură de grăsime de pe suprafața lichidului de fierbere; păstrați lichidul cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați rădăcină de țelină, napi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
MorcovMorcov
NapNap
3
Se presară sare și piper. saut până la rumenire în pete, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați 1 cană de lichid de fiert din friptura de oală. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați salvie și pătrunjel și gătiți până când sosul se reduce la glazură, amestecând des, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
SosSos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Tăiați fripturile în felii groase de 1/2 inch. Aranjați felii pe platou. Puneți legumele în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
7
Stropiți o parte din lichidul de fiert peste carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista