Branzino Întreg În Frunze De Struguri Cu Dovlecei, Măsline Și Mentă

Branzino Întreg În Frunze De Struguri Cu Dovlecei, Măsline Și Mentă
Branzino întreg în frunze de struguri cu dovlecei, măsline și mentă este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de struguri sărate, dovlecei, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Frunze de struguri umplute cu Bulgur, caise și mentă (Yalancie Dolmas), Dovlecei la grătar cu măsline negre și mentă, și Salată de panglică de dovlecei crude cu măsline și mentă.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu. Tăiați foarte subțire dovlecelul pe părtinire (de preferință pe o mandolină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Transferați într-un castron mediu și aruncați cu suc de lămâie, măsline, mentă, 2 1/2 lingurițe ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea în timp ce pregătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții20
Scor De Sănătate16
Revista