Branzino Întreg În Frunze De Struguri Cu Dovlecei, Măsline Și Mentă
Branzino întreg în frunze de struguri cu dovlecei, măsline și mentă este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de struguri sărate, dovlecei, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Frunze de struguri umplute cu Bulgur, caise și mentă (Yalancie Dolmas), Dovlecei la grătar cu măsline negre și mentă, și Salată de panglică de dovlecei crude cu măsline și mentă.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu. Tăiați foarte subțire dovlecelul pe părtinire (de preferință pe o mandolină).
Transferați într-un castron mediu și aruncați cu suc de lămâie, măsline, mentă, 2 1/2 lingurițe ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți peștele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.