Branzino La Grătar Cu Vinetă De Rozmarin
Branzino la grătar cu vinaigretă de rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 27 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 134 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Branzino la grătar cu vinetă de rozmarin, Branzino La Grătar Cu Legume, și Branzino La Grătar Umplut Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1 Faceți vinaigreta de rozmarin.
Puneți ceapa tocată, muștarul, sarea, oțetul, usturoiul și rozmarinul într-un blender și curățați-o timp de aproximativ 30 de secunde. Folosiți o spatulă pentru a răzui părțile laterale ale blenderului și curățați-o din nou timp de 10-20 de secunde. Răzuiește din nou părțile în jos. Porniți blenderul jos și scoateți capacul detașabil de pe capac. Ține-te de mână peste gaură, pentru că s-ar putea să scuipe puțin.
Turnați uleiul de măsline încet și puneți capacul la loc. Opriți blenderul și răzuiți părțile în jos încă o dată. Porniți blenderul înapoi la scăzut, apoi la înalt timp de 60 de secunde.De altfel, această vinaigretă ar fi grozavă cu cartofi, pui sau curcan sau chiar peste o salată aruncată.2 clătiți peștele sub apă rece. Acum asigurați-vă că branhiile și solzii sunt îndepărtați; vânzătorul dvs. de pește nu este întotdeauna atât de sârguincios în legătură cu această sarcină și nimeni nu vrea o scară pe farfurie. Branhiile pot da un gust amar peștelui, așa că trebuie să meargă și ei.3 Folosiți un cuțit foarte ascuțit și faceți mai multe tăieturi pe părțile laterale ale peștelui, poate la fiecare centimetru sau cam asa ceva. Faceți tăieturile într-un unghi față de partea peștelui și tăiați-le până când simțiți coloana vertebrală. Cu toate acestea, nu tăiați coloana vertebrală. Aceste tăieturi vor ajuta peștele să gătească mai repede. Frecați uleiul de măsline peste tot peștele și lăsați-l deoparte.4 pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă. Răsturnați bine grătarele și închideți capacul. Sare bine peștele. Acum luați un prosop de hârtie, un set de clești și niște ulei vegetal ieftin. Aduceți toate acestea la grătar. Îndoiți prosopul de hârtie de mai multe ori, umeziți-l cu uleiul vegetal și țineți-l cu clești pentru a șterge grătarele.5
Așezați peștele pe grătar și închideți capacul.
Lăsați acest lucru să gătească timp de 5 minute fără să-l atingeți.6 Deschideți capacul și, folosind clești, vedeți ușor dacă puteți ridica peștele de pe grătare curat. Nu faceți acest lucru, dar verificați dacă există pete lipicioase. Dacă aveți unele, obțineți o spatulă metalică. Folosiți spatula pentru a scoate peștele din petele lipicioase.Folosind clești într-o mână și spatula în alta, răsturnați ușor peștele. Dacă se lipește, nu e mare lucru. Se întâmplă uneori.7 Odată ce peștele a fost răsturnat, lăsați-l să gătească încă 3-5 minute. Din nou, testați petele lipicioase cu cleștele și spatula. Scoateți-le ușor și ridicați ușor peștele pe o farfurie. Dacă peștele este prea lung sau pare că s-ar putea rupe în jumătate, utilizați două spatule metalice în loc de clești și spatule.
Stropiți vinaigreta peste pește și serviți imediat. Merge bine cu pâine crustă și un pahar de bere pilsner sau vin alb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio