Branzino Cu Crustă De Sare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați branzino cu crustă de sare. Această rețetă servește 4. O porție conține 279 calorii, 45g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sare kosher grosieră, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Branzino întreg prăjit în sare, Branzino Prăjit Cu O Crustă De Sare, și Branzino întreg prăjit în sare de mare cu ierburi aromate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40 de grade F. Într-un castron mare, amestecați albușurile de ou și sarea pentru a forma o pastă grosieră.
Întindeți o foaie de copt suficient de mare pentru a ține cei doi pești. Foaie de acoperire cu strat de sare de 1/4 inch.
Puneți pește pe sare. Umpleți fiecare pește cu 2 crenguțe de rozmarin, 1/4 cană de pătrunjel și 2 felii de lămâie.
Împachetați sarea rămasă peste pește Până când se formează o crustă sigilată.
Coaceți peștele până când sarea este aurie și un termometru introdus în cea mai groasă parte a peștelui citește 135 de grade, aproximativ 20 de minute.
Lăsați peștele să stea 10 minute.
Pentru a servi, crăpați crusta de sare deschisă. File de pește și stropiți cu măsline de măsline. Condimentează ușor cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.