Brandade De Cod De Sare
Brandada de cod de sare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 601 calorii, 53G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de frișcă, cod de sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Brandade De Cod De Sare, Cod de sare pur și simplu (brandade de Morue), și Tarta Cu Cod De Sare, Toure De Brandade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine codul de sare sub apă curgătoare rece.
Așezați într-un borcan de 1 1/2 până la 2 litri și acoperiți cu apă; acoperiți borcanul etanș și răciți 1 până la 2 zile (Vezi notele), drenând și înlocuind apa de cel puțin șase ori.
Scurgeți peștele. Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, acoperiți codul de sare cu apă; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când peștele se fulgi ușor, 5 până la 15 minute.
Scurgere; când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați și aruncați orice oase și piele.
Între timp, într - o tigaie de 10 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați frecvent ceapa și cimbru în 2 linguri de unt până când ceapa se rumeneste, 6 până la 10 minute.
Răzuiește într-un castron.
Adăugați bulion și cartofi în tigaie; aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul, acoperiți și fierbeți ușor până când cartofii se zdrobesc ușor când sunt presați, 10 până la 15 minute.
Într-un robot de bucătărie (cel puțin 1 qt.) sau castron, combinați pește, amestec de ceapă, cartofi, smântână, muștar și piper. Rotiți sau bateți cu un mixer până când cartofii sunt piure; condimentează după gust cu sare.
Într-o caserolă superficială de 1 litru cu unt sau patru ramekine cu 1 cană cu unt, întindeți nivelul amestecului de cod (în mod egal în ramekins) cu o spatulă, apoi rotiți partea superioară cu vârful spatulei.
Rupeți aproximativ 1 lingură de unt în bucăți mici și amestecați uniform codul, așezând bucăți în crăpături.
Coaceți într-un 400; cuptor până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Se presară cu capere și pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.