Bramley & nuc chutney
Bramley & nuc chutney necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 2 și costă $ 8.51 pe portie. Acest condiment are 2084 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită măr bramley, stafide, ghimbir stem și scorțișoară măcinată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Rețete similare sunt Chutney De Smochine Și Nuci, Supă de castan-fenicul cu Chutney de mere-nuc, și Varză roșie cu măr Bramley și nuci.
Instrucțiuni
Sfat toate ingredientele, cu excepția nucilor, într-o tigaie de conservare. Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul. Ridicați puțin focul, apoi lăsați amestecul să fiarbă până când merele Bramley s-au descompus într-o pulpă, dar merele care mănâncă încă își păstrează forma. Acest lucru poate dura de la 45 de minute la 1 oră. puteți spune că este gata trecând lingura de lemn prin amestec. Lingura dvs. ar trebui să lase scurt un canal în amestec și nu ar trebui să existe lichid în spațiu.
Între timp, răsturnați nucile într-o tigaie mică și gătiți la foc mic până când sunt ușor prăjite, amestecând frecvent pentru a vă asigura că nu ard. Sterilizați borcanele.
Când chutney-ul este gata, amestecați nucile și gătiți scurt, apoi puneți amestecul în borcane. Va păstra cel puțin un an.