Braciole umplute cu spanac într-un sos de duminică cu Pappardelle
Spanac Braciole umplute într-un sos de duminică cu Pappardelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2321 calorii, 114g de proteine, și 108g de grăsime fiecare. Pentru $11.34 pe portie, această rețetă acoperă 83% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, capace de ciuperci portabella, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos de duminică cu cârnați și Braciole, Cârnați și spanac umplute scoici pentru duminică, și Braciole De Porc Cu Tagliatelle Și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru braciole: dezghețați, scurgeți și stoarceți spanacul organic congelat uscat într-un prosop de bucătărie curat și separați cu vârful degetelor în timp ce adăugați într-un bol de amestecare. Condimentează spanacul cu sare, piper negru și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați ouăle fierte tocate, coacăzele, nucile de pin, usturoiul tocat fin și brânza în castron și combinați ușor. Condimentează carnea cu sare și piper și aranjează fiecare friptură cu unul dintre capetele înguste de lângă tine. Împărțiți umplutura uniform între feliile de carne. Împrăștiați umplutura peste carne, lăsând o margine sau o margine de 1/2 inci pe laturi. Îndoiți marginea peste umplutură și introduceți marginile în timp ce rotiți fiecare pachet pentru a fixa umplutura. Înfășurați și rotiți pachetele rămase și asigurați-le cu sfoară de bucătărie pentru a acoperi capetele și mijlocul, cum ar fi înfășurarea unui pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți un cuptor olandez mare cu 2 linguri ulei de măsline extravirgin câteva rotații ale tigaiei la foc mediu-mare. Se rumenesc mănunchiurile de carne 6 până la 8 minute pentru a carameliza uniform carnea peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți mănunchiurile din tigaie și adăugați încă 1 lingură de ulei de măsline, dați o întoarcere a tigaiei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați morcovii tocați, ceapa, usturoiul feliat, frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Lăsați legumele să gătească 5 minute pentru a se înmuia, apoi amestecați rozmarinul tocat și salvia timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a dezvolta parfumul, apoi adăugați vinul alb și răzuiți picăturile de tigaie. Se amestecă bulionul de pui și roșiile. Împărțiți roșiile cu o lingură sau un masher de cartofi. Aduceți sosul într-o bulă, adăugați carnea înapoi în oală și reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți încă 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
După 2 ore, rumeniți cârnații într-o tigaie cu o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați legăturile rumenite la sos și scufundați-le ușor, cuibărindu-le cu mănunchiurile de carne. Fierbeți amestecul încă 30 de minute pentru a găti cârnații și combinați aroma lor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste. Sare apa și gătește pastele la al dente. Rezervați o ceașcă de lichid de gătit amidon chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Scoateți mănunchiurile de carne pe un platou și acoperiți-le cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Scoateți cârnații pe o farfurie separată pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
10
Scurgeți pastele și reveniți la o oală fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și jumătate din sos, aruncați pentru a combina, adăugând puțină apă de gătit cu amidon pentru a face totul să se reunească pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Tăiați șirul din carne și serviți carnea presărată cu mai mult sos și presărată cu pătrunjel proaspăt pe farfurii mari de cină cu paste pappardelle fierbinți, acoperite cu busuioc proaspăt și niște Parm ras alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Nota bucătarului: rezervați cârnații și orice linguri de sos rămase pentru o masă de pregătire mai târziu în săptămână. Cârnați cu față deschisă, 3 sandvișuri cu ardei și ceapă cu Provolone, urmează rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Echipament Special: sfoară de bucătărie .
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
1
Dacă gătiți o masă înainte cu pâine care nu va fi folosită timp de câteva zile, puneți-o în congelator într-o pungă etanșă sau înfășurați bine. Desfaceți pentru a dezgheța la temperatura camerei și apoi crusta într-un cuptor cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Între timp, încălziți câteva linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă ciupercile și se sotează până se moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați ceapa, ardeii cubanelle, ardeiul chile și usturoiul la fraged-crocant, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Nota bucătarului: nu sare ceapa și ardeii, deoarece va extrage mai multe lichide și vom găti puțin pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la foc mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Adăugați un strop de stoc sau apă la cârnați pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Adăugați o oală de sos în tigaia cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Împărțiți pâinea pe orizontală, apoi înjumătățiți-o în 4 bucăți mari. Aranjați bucățile de pâine pe rafturi de răcire așezate peste foi de copt pentru a permite căldurii să circule în jurul pâinii. Înjumătățiți cârnații pe lungime. Puneți pâinea cu sos, acoperiți cu cârnații tăiați cu fața în jos, punctați cu mai mult sos și acoperiți cu ardei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți pâinea 12 până la 15 minute sau până se topește și se rumenesc la margini.