Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto

Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto
Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 463 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pastan alla Bolognese cu carne de porc măcinată, Rag alla bolognese (sos Bolognese), și Spaghetti alla Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează fiecare cotlet bine cu sare și piper. Îndoiți fiecare cotlet cu o felie de brânză și apoi cu 1 felie de șuncă, asigurându-vă cu scobitori, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu-mare și adăugați frunzele de dafin, usturoiul și rozmarinul. Gătiti 5 minute pentru a face uleiul aromat, apoi creșteți căldura la mare și căutați cotletele pe ambele părți. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când cotletele sunt gătite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista