Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto
Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 463 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pastan alla Bolognese cu carne de porc măcinată, Rag alla bolognese (sos Bolognese), și Spaghetti alla Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fiecare cotlet bine cu sare și piper. Îndoiți fiecare cotlet cu o felie de brânză și apoi cu 1 felie de șuncă, asigurându-vă cu scobitori, dacă este necesar.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu-mare și adăugați frunzele de dafin, usturoiul și rozmarinul. Gătiti 5 minute pentru a face uleiul aromat, apoi creșteți căldura la mare și căutați cotletele pe ambele părți. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când cotletele sunt gătite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.