Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto

Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto
Braciole alla Bolognese: buzunare de porc cu Prosciutto este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 463 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pastan alla Bolognese cu carne de porc măcinată, Rag alla bolognese (sos Bolognese), și Spaghetti alla Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează fiecare cotlet bine cu sare și piper. Îndoiți fiecare cotlet cu o felie de brânză și apoi cu 1 felie de șuncă, asigurându-vă cu scobitori, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu-mare și adăugați frunzele de dafin, usturoiul și rozmarinul. Gătiti 5 minute pentru a face uleiul aromat, apoi creșteți căldura la mare și căutați cotletele pe ambele părți. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când cotletele sunt gătite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista