Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.41 pe portie. O porție conține 449 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți parmezan, ouă, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Braciole, Braciole, și Pammie ' s Braciole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sosul de roșii într-un vas de copt de 9 x 13 inci și introduceți-l în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un bol al unui robot de bucătărie amestecați crutoanele, brânza, ouăle, ierburile și usturoiul până când formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ungeți friptura de flanc bătută cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Flanc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Întindeți umplutura uniform peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Rotiți bine și legați cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Într-o tigaie mare, încălziți 1 până la 2 linguri de ulei vegetal și căutați toate părțile cărnii rulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați la sosul de roșii fierbinte, acoperiți cu un cort de folie de staniu, astfel încât folia să nu atingă carnea. Braise timp de 35 de minute sau, până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch