Braciole
Braciole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.41 pe portie. O porție conține 449 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți parmezan, ouă, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Braciole, Braciole, și Pammie ' s Braciole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați sosul de roșii într-un vas de copt de 9 x 13 inci și introduceți-l în cuptor pentru a se încălzi.
Într-un bol al unui robot de bucătărie amestecați crutoanele, brânza, ouăle, ierburile și usturoiul până când formează o pastă.
Ungeți friptura de flanc bătută cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sarea și piperul.
Întindeți umplutura uniform peste carne.
Rotiți bine și legați cu sfoară de măcelar.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 până la 2 linguri de ulei vegetal și căutați toate părțile cărnii rulate.
Adăugați la sosul de roșii fierbinte, acoperiți cu un cort de folie de staniu, astfel încât folia să nu atingă carnea. Braise timp de 35 de minute sau, până la 3 ore.